فودبکوینگ

مهم نیست که چقدر خوب باشید ، سفارش غذا محدودیت هایی دارد که به صورت آنلاین وجود ندارد. در اینجا چند مثال آورده شده است:

بنابراین مزایای سیستم سفارش غذای آنلاین متعدد است

دلایل بیشتری برای تأیید سفارش آنلاین برای رستوران شما

بدون اشتباه و بدون سرخوردگی*

یکی از بزرگترین مسائل با مکالمات تلفنی است که سوء تفاهم ها می تواند به راحتی اتفاق می افتد

معمولاً به دلیل سر و صدا ، چه در رستوران و چه در انتهای خط ، تمام چیزی که لازم است یک اشتباه ساده برای به خطر انداختن یک سفارش و ناامید کردن مشتری است

با سفارش آنلاین ، کلیه ترجیحات مستقیم توسط مشتری مشخص می شود ، بنابراین جایی برای سردرگمی یا سوء تفاهم وجود ندارد

 سفارش غذای آنلاین 24 ساعته افتتاح می شود*

ممکن است رستوران شما 24 ساعته افتتاح نشود اما سیستم سفارش آنلاین شما مطمئناً 24 ساعته است. و می تواند به شما در درآمدزایی حتی در هنگام خواب کمک کند

با استفاده از یک سیستم سفارش آنلاین مواد غذایی ، شما به مشتریان خود امکان انعطاف پذیری را می دهید تا سفارشات را هر زمان که برای آنها مناسب باشد تنظیم کنید. حتی اگر این اتفاق خارج از ساعات کاری شما رخ دهد

و این می تواند به مقیاس اندازه سفارش شما کمک کند. از آنجا که آنها به راحتی می توانند انتخاب کنند تا یک بیرون بر یا زمان تحویل دلخواه را در مدت زمان کاری شما تحویل بگیرند

و بنابراین ، هنگامی که شما باز می کنید ، شما در حال حاضر یک لیست کارهایی برای بررسی و شروع به ساخت دارید

 یک منوی آنلاین برای مدیریت ساده است*

ایجاد و نگهداری یک منوی عالی که باعث می شود مشتریان شما را وادار به سفارش از شما شوند ،داشتن منوی دیجیتال به مراتب ساده تر و ارزان تر از منوی چاپی است

نه تنها از بار چاپ خلاص می شوید و خود را از هزینه های چاپ خلاص می کنید بلکه در تغییر منو نیز هر زمان که بخواهید میتوانید منوتون رو تغییر بدین

…به علاوه ، به راحتی می توانید

قرار دادن اجزای مختلف ظروف خود را در این فهرست آزمایش کنید تا ببینید کدام یک از آنها بیشترین غذا را جذب می کنند ،
تبلیغات روزانه را تنظیم کنید ،
و یا تبلیغ اقلام موجود در مواد غذایی با در دسترس بودن قفسه محدود

علاوه بر این ، با یک منوی آنلاین عالی و مشتری پسند سفارش خود به صورت آنلاین ، با قیمت فروش دقیق اتفاق می افتد

این بدان معنی است که اگر آنها صفحه دسر را می بینند ، آنها علاوه بر دوره اصلی مورد علاقه خود ، آن را به ترتیب خود اضافه می کنند

طبق گزارش ان پی آر ، مشتریان آنلاین به طور متوسط ​​4٪ بیشتر پول خرج می کنند.

درد سر کمتر برای شما

مشتریان می توانند خیلی سریع سفارش دهند یا می توانند زمان بسیار طولانی برای تصمیم گیری بگیرند. دیگر مسئله ای برای شما نیست. تغییر فوکوس از سفارش آفلاین به سفارش آنلاین به معنای دردسر کمتری در استفاده از تماس های غیرمستقیم با مشتری و زمان کار گمشده در روند کار است

و این به معنی پس انداز قابل توجهی برای شما است

و اگر این کار را مانند یک حرفه ای انجام دهید ، می توانید حتی تماس های پیگیری را نیز از بین ببرید. با داشتن سامانه سفارش مانند ما ، تأیید سفارش توسط مشتری در زمان واقعی دریافت می شود

بنابراین دلیلی برای تلف کردن وقت خود برای تماس با آنها برای تأیید سفارش خود وجود ندارد

در مورد هزینه های سفارش آنلاین خود ، خبر خوب: این هم برای مشتری و هم برای رستوران به صورت رایگان ارائه می شود

به عنوان مثال ، سیستم سفارش مواد غذایی ما کاملاً رایگان است. هیچ هزینه کمیسیون یا راه اندازی وجود ندارد. این به همان اندازه یک رویا ی گرمسیری است

تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که آن را به وب سایت یا صفحه فیس بوک خود متصل کنید و شروع به تبدیل چشم اندازهای خود (افرادی که فقط در اطراف آنها هستند) به مشتریان واقعی پرداخت کنید

اگر فکر می کنید که برای شروع یک پورتال غذایی مناسب تر است ، خوب … بستگی دارد. مزایا و معایبی وجود دارد که باید در نظر بگیرید

به طور خلاصه ، اجازه ندهید که تجارت خود را از شما دور کند ، به این امید که “دیگران” بهتر از آنچه ممکن است از شما مراقبت می کنند

مهم نیست که چه کاری انجام می دهید ، اطمینان حاصل کنید که همیشه به عملکرد و مشتریان خود توجه کافی داشته باشید. در اینجا توصیه ما در مورد نحوه کار با پورتال های تحویل غذا آنلاین را بخوانید

اوه ، آخرین ایده: واگن را قبل از اسب قرار ندهید. ابتدا به این فکر کنید که چه چیزی و چگونه می خواهید بفروشید ، سپس برای انتخاب بازاریابی مناسب برای آن زمان بگذارید. راه دیگری نیست